Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az egyik feljelentgetőm
2015. március 01. írta: horlau

Az egyik feljelentgetőm

Megígértem, tartom a szavam. Most már szigorúan név nélkül, mert ebben az országban így kell, tehát név nélkül szeretném bemutatni az egyik engem feljelentő kedves embert.

Először a fix adatok. 24 éves fiatalúr, magát nagyon jó képességűnek tartja és nagyon jóképűnek. Édesapja egy beképzelt vén volt, az egyik legsötétebb négyesfogat tagja, aki egy belső vita miatt lemondott. Az addig oly' büszke családja vérig is sértődött. A feleségét annyira megviselte a férje leváltása, hogy pszichológushoz járt ülésekre, ott szedték össze annyira, amennyire ma rendben van. A két fiúgyerek, akiket gúnyosan csak hercegnek gúnyoltak a gyülekezetben, szintén bevágták a durcit. Apuka elkülönült, így véve eleget a sérelmeiért. A kisebb gyerek, a fiatalúr is. Anyuci és a nagyobb gyereke, aki egyébként is mindig a szoknyája mögé bújt, a tétlenség és a rendszertelenség határán még a gyülekezet tagjai maradtak.

Egyébként Anyuci érdekes módon keresi a pénzt. Apukának és a két fiúnak ajánlom, hogy nézzenek körbe a rosszlányokat ajánlgató oldalon és találnak majd meglepő képeket. Javaslom, hogy egy ismerőssel telefonáltassanak, nehogy Anyuci azzal hárítson, hogy valaki csak szórakozott vele. Mivel az életkora valóságosan van megadva, nem lesz nehéz megtalálni. Rohadt egy szemét vagyok? Igen. De ti is, mármint a család, kivéve a nagyobb fiút.

Akkor nézzük Apukát. A kegyetlen négyesfogatból kiesett. Mit gondoltok, miből adódott a vita? Mi lehet az, ami négy mindenre elszánt, szellemileg érett keresztényt össze tud ugrasztani? Prózai a válasz. Ki tartsa az emlékünnepi előadást!!!

Jöjjön a nem kedves fiatalúr! Ha eddig nem ismert volna magára, akkor pár szikár ténnyel megsegítem.

Minden hétköznap 13,00 és 13,30 között bemegy a Csepel Pláza földszintén lévő élelmiszerboltba. Onnan átkocsizik a közeli piacra. Van egy kedves barátnője, aki ugyanebben az időpontban az Astoria környékén kajtat ebéd után.

Nagyjából a fizetés kézhezvétele után a fiatalúr felkeresi a Keletihez közeli, nagyon sok házat ígérő utcát, ahol a kerületi rendőrkapitánysággal szomszédos házban hódol egy egész extrém szenvedélyének. Onnan mindig a Városligetbe megy agyat szellőztetni, át kell állítania a normális működésre, aztán egy hónap múlva ismétel.

Nem írtam le róla, hogy érettségizett, a felsőfokú intézményeket nem vette célba. Ő maga is tudja, hogy ideje és pénze lenne rá, de valami más hiányzik neki, ami miatt nem mer belekezdeni. Ez elég nagy lelki válságot okoz a számára. Főleg azóta, amióta nincs gyülekezet, mert így az utolsó esélyét is elvesztette annak, hogy az irányítási vágyait kiélhesse valahol.

Ha még mindig nem ismert magára, akkor leírom, hogy a kettővel ezelőtti munkahelye egy kórház volt, ahol vagyonőr volt. Onnan kitették, mert panasz volt ellene. Nem érdemli meg, hogy elhallgassam az okát, de remélem elmondta a barátnőjének. Ha nem, akkor már nincs 24 órája sem pótolni, mert egy rettenetesen gonosz galád ember megtalálja a módját, hogy hétfőn minden kiderüljön. Ja, nem én, nem kellettem hozzá.

A fiatalúr krónikus beképzeltsége és nagyravágyása azzal párosul, hogy nem tanul, nem olvas. Nem képes tisztességesen megfogalmazni egy feljelentést sem. Olyan ügyetlenül és tudálékosan fogalmazott, ami teljesen félrevitte az ügyet és azon csapott egyet, akin nem kellett volna. Tehát nem nálam sújtott le a kemény haragja, de erre szerintem ő maga is rájött.

Azt ajánlanám neki, hogy mielőtt feljelentgetni akarna, ne az Anyucit faggassa ki a módjáról. Anyuci sem okosabb és az olyan szavak, melyek az ő fülükben szakszóként csengenek, egy jogi ügyekben jártas embernek zagyvalék:

Azt kívánom, hogy jogi útra tereljék a feljelentésem és vádolják meg a felsorolt emailek tulajdonosát. Amit megvalósítottak az emberellenes bűntett és felér egy gyilkossági kísérlettel, amelyet nem fejeztek be. A társadalomra nézvést veszélyes lenne nem zárni börtönbe az illetőt. Idő kérdése csak és megvalósít egy valódi gyilkosságot, mert nem fogja tudni megfékezni önmagát. Tekintettel a súlyos társadalmi veszélyhelyzetre, sürgősségi indítvánnyal élek.

Csodálkozom, hogy egy ilyen szövegezésű bejelentést egyáltalán elolvasott valaki és képes volt komolyan venni. Ha valaki eligazodik a jogban, akkor egyből látja, hogy sületlenséget írt a fiatalúr.

A fiatalúr nagyon védi az exek mundérjának a becsületét. Magát nagy kereszténynek mondja, de ő is és én is tudom, hogy közel sem annyira szent ember, mint amilyennek mások hiszik. Utalnék az extrém szenvedélyére, amelynek a fizetése kézhezvétele után hódol.

Maradjunk most annyiban, hogy ennyiből magára ismer. Írhatnék még, ha nem hinné el, hogy nem tudok róla elég sokat. Kemény embernek tartja magát, de egy hét sem kellett, hogy a fentieket összegyűjtsem és még ki tudja mi mindent tudok róla. Nem fenyegetőzöm, nem kezdek ellene hadjáratot, csak éreztetni szeretném vele, hogy a jogi fenyegetőzései, a másokat elítélő és lenéző szavai nálam hatástalanok. Eddig akármit tett, mind visszaütött rá anélkül is, hogy bárki tett volna érte valamit. Remélem most ráébredt, hogy jobb, ha leszáll rólam.

A bejegyzés trackback címe:

http://antigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr517229661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Oswald Spengler 2015.03.01. 17:54:20

Elolvastam.
Kétszer.
De mi lenne ennek a lényege ? Téged piszkál valaki ? Te fenyegetted meg a srácot ? És a legfontosabb: Miért nem írod ki a nevét úgy, hogy : Kolbász J.
Így mindenkinek egyértelmű, hogy kiről van szó, mégsem sértesz törvényt.

horlau 2015.03.01. 19:53:38

Engem piszkál, azt hiszi nem tudom ki ő.
Jeleztem neki, hogy tisztában vagyok vele.
Nem írhatok nevet, nicknevet sem, mert láttad mi lett belőle amikor nicknevet írtam. Törölt bejegyzés, hiszti, picsogás meg minden rossz dolog, kezdve a feljelentgetéssel egészen a kivégzésig.

teremtett ember 2015.03.01. 23:35:37

@horlau: Mi értelme van ennek az egymás elleni harcnak? Amúgy valóban vannak ilyen tragikus helyzetben gyülekezetek, ahol ilyen kis buta dolgon vesznek össze vének egymással? Ez egy agyrém, komolyan mondom! Őrület! Borzasztó!

horlau 2015.03.02. 06:40:27

teremtett ember: semmi értelme nincs. Nem én kezdtem, hanem ő. Mindenféle meghatalmazás nélkül támadt nekem, senki nem kérte rá meg. Pontosabban azt hitte nekem támad, de nagyon elszámolta magát.
A megborzadásodat illetően egyetértek, ez katasztrófa.

Marci kérdez · http://marcikerdez.blog.hu/ 2015.03.02. 14:03:56

Én háromszor is elolvastam, sőt a többi idevonatkozó posztot is, és kezd összeállni a kép.
Az látszik, hogy ti városiak másképp rendezitek a problémákat, mint mi itt vidéken. Gondolom, a kishölgy is pesti. Szinte biztos vagyok benne...
Csak lesek, hogy mik mennek - mentek a nagyfaluban. :-D

teremtett ember 2015.03.02. 20:05:47

@horlau: Szia Laura! Volna kedved megtudni, hogy teremtett ember kicsoda? Ha igen, és van kedved privátban írogatni, akkor kérlek, tudasd ezt velem. Címem: szombat0225@gmail.com Olvastam azt a pár sor bemutatkozásodat, ahol többek között leírtad - ha jól emlékszem ott - , hogy milyen rossz dolognak tartod a rejtőzködést. Ha akarod, most megtörhet a jég, persze csak, ha te is szeretnéd. Mi a véleményed?

horlau 2015.03.03. 00:11:41

Szia teremtett ember! Arra gondolsz, hogy gyűjtsek adatokat rólad vagy a privát kapcsolattartást ajánlottad fel? Csak úgy, hobbiból nem szoktam az időm kidobni az ablakon. A privát kapcsolattartásra viszont eddig sem mondtam nemet, úgyhogy amennyiben ezen utolsóra gondoltál, akkor igen a válaszom :)
Egyébként a rejtőzködésről azt gondolom, hogy mindenkinek joga van hozzá. Ha van oka, akkor főleg, de ha nincs, akkor is. Nem akarom ezt elvitatni senkitől. Szerintem sok jó dolog abból születik, hogy vannak esetek, amikor a személyazonosságunk vállalása nélkül tudunk megnyilatkozni. Nekem nem szokásom, de el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor ez másképp nem is működne.
Fogok neked írni, csak gondom van az emailekkel, egyénként nem véletlenül. Facebook egyszerűbb lenne, de szerintem van megoldási ötletem, éppen most jutott eszembe.

horlau 2015.03.03. 00:13:34

Kedves Marci! Szerintem én teljesen egyedien rendezem a problémáim, de ha másképpen látod, nem sértődök meg érte :)

teremtett ember 2015.03.03. 06:50:04

@horlau: Én kölcsönös, tiszteletadáson, megbecsülésen és méltóságteljes kapcsolaton alapuló privát beszélgetésekre gondoltam. Kíváncsi vagyok milyen ötlet jutott eszedbe. Szereted használni a facebook oldalt?

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2015.03.03. 07:01:17

@teremtett ember: Ha tudnád milyen dolgokon ugranak egymás torkának a vének? Pl: milyen színű legyen a királyság terem? Milyen legyen a szék? Milyen legyen a függöny? stb.
Ezek olyan szintű vitákat, veszekedéseket okoztak a teremépítésnél, hogy a társulat kénytelen volt kivenni a helyiek kezéből a döntési lehetőséget, mert állandóan civakodtak.

Marci kérdez · http://marcikerdez.blog.hu/ 2015.03.03. 07:23:23

@horlau:
Természetesen csak poénkodtam.
Vagy legalább is akartam. :-)

horlau 2015.03.03. 14:20:54

Nem szeretem a facebookot, a sok degenerált gyűjtőhelye. Az lett volna az ötletem, hogy majd onnan írok emailt. Régebben arról volt szó, hogy lehet, de nem sikerült. Pedig van email-címem a facebooktól

horlau 2015.03.03. 16:29:50

Ha nem írsz facebookon, akkor kitalálom a módját, hogy visszakapjam az email-fiókom felett a hatalmat :)
Kis idő kell, mert vannak ötleteim, csak még nem tudtam mindet kipróbálni.

teremtett ember 2015.03.03. 20:13:43

@horlau: Azt írtad, nem szereted a facebook oldalt. Akkor mégis jó ott diskurálni? Az e-mail miért nem jó?

horlau 2015.03.04. 11:33:02

Kedves teremtett ember! Tényleg nem szeretem a facebookot, de beszélgetésre nekem megfelel. Sajnos az email-fiókjaimmal gond van és nem érem el őket. Nem akarom részletezni itt, mert nem szeretnék gonoszkodó embereknek örömöt okozni. Én is gonoszkodó vagyok, nem minősíteni akarom egyiküket sem, csak ne rajtam örvendezzenek.
Úgyhogy a gyorsabb kapcsolatfelvétel miatt a facebookot ajánlanám, ha neked is megfelel.

Marci kérdez · http://marcikerdez.blog.hu/ 2015.03.31. 21:04:22

@horlau:
Mi van Kolbász J.-vel?
Ez egy félbemaradt történet így.
Van azóta valami fejlemény?
Tudja a leleplezését?
Reagált valamit azóta?

horlau 2015.04.04. 20:48:36

Van fejlemény. Reagált, bosszús volt és kárt akart okozni. Mellényúlt.

horlau 2015.04.04. 20:51:38

Ha elolvasta volna a két bejegyzést, amit írtam az áldozattá válásról a másik blogon és megértette volna, akkor eredményesebb lett volna. Most olyan emberre csapott le, aki teljesen ártatlan és csak néz mint a csatamalac, nem érti mi történt.
Ilyen az, ha valaki tetterős, repes az önbizalomtól, azt hiszi mindent tud, de képtelen használni az agyát. Nem okoskodni kellene neki, hanem olvasni és értelmezni, de ez nem ment neki.