Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hat részben a közös múltról - 2.
2017. július 30. írta: horlau

Hat részben a közös múltról - 2.

Megígértem, hogy folytatom. Ezért folytatom. Ma már lesznek szaftos részletek, aki tűzközelben volt, az tudja a helyeket és embereket is. Aki nem, az is meg fog lepődni! Jó szórakozást!

2. Jehova Tanúin belüli felfutásom

Jó érzés volt a szüleimmel folytatott személyes vitába a hitérveket bevinni. Most már nem mondtam rájuk semmi rosszat, hanem a Bibliából vett idézetekkel vagdalkozhattam! Az életük megfordítása jól sikerült. Nem kezdtek el szétmenni, igazodni akartak és egyben maradt a családi vagyon. Sikerült! Újra pipa és dicséret nekem.

Hazugság lenne viszont csak ennyit mondani! Igaz, folyamatosan jót mondtam Jehova Tanúiról, de amit mondtam róluk, az nem volt teljesen igaz. Hiába írták le mennyire erkölcsösek, amikor annak a nyomait sem láttam a valóságban! Mi, az újonnan kereszteltek voltunk erkölcsileg a legjózanabbak, a veteránokra inkább egy szót sem pazarlok. A szellemiség? A kiadványok buzdítottak a kutatásra és gondolkodásra, de ennek az elég szűk határait hamarabb megtapasztaltam, mintsem kellett volna.

A bennem viharzó ellenérzéseket nem tudtam magamban tartani. Egyébként sem vagyok egy türelmes ember, ezért az észlelt valóság az őrületbe kergetett. Elkeseredésemben elkezdtem összegyűjteni mindenki gaztetteit és kínos pontossággal dokumentáltam is. A keresztelkedésem utáni kilencedik hónapban egy ízes válogatást raktam össze és felkerestem a mappákkal egy országosan ismert felvigyázót.

Mit kérdezel? Hogy mennyire volt nehéz dolgom? Ó, ne aggódj, nem volt. A legtöbb JT-tag meglehetősen óvatlanul csinálta a gazemberségeit, jó sok nyomot hagyva az interneten. Például ugyanazzal a nicknévvel védte Jehova Tanúit az index fórumán, amivel a HUSZ-ban leírta a perverz vágyait. Mi az a HUSZ? Hölgyek, Urak. Szex - az index fórumának a 18+ rovata, ahol mindenről lehet beszélni. Például ha férfi vagy és amikor este felkelsz, majd álmatlan forgolódásod közben kitalálod, hogy kivered és le akarod fényképezni, akkor felteheted a fényképet, mások elismerő köszönete mellett. Ha nő vagy és nincs önbizalmad, akkor felteheted a cicis vagy puncis képedet (arc nélkül) és mások megdicsérik, miközben kiverik. Nincs ezzel baj, csak figyelj arra, hogy cseréld a nickneved, különben mások észre fogják venni az életed egy-két titkolni kívánt szegletét.

Ó, ugyan már! Mi az, hogy ez kémkedés? Ne túlozzunk! Egy kattintással legálisan megnézhető, hogy egy adott nickkel milyen hozzászólások lettek bepötyögve és látszanak a képek is. Eleve az index felkínálja ezt, hátha az egyik fórumban megfog valakinek a személyisége és meg szeretnéd ismerni őt más oldalról is. Ha pedig most gyorsan meg kell kérdezned erről valakit, mert egyedül nem vagy képes ellenőrizni, akkor szerintem ne próbálj internetet használni, nem a te világod!

Tehát egy országosan ismert felvigyázónak elvittem a mappáimat. A válogatásban az ő lánya is helyet kapott. Mindent leraktam elé és figyeltem a reakcióit. Lapozgatta, nézegette, nem egy tény még őt is meglepte. ’Kitűnő munka, ezt el kell ismerni’ – mondta az akkor még nem létező bajsza alatt. Többek között akkor döbbent rá szerintem a lánya leszbikusságára is. Azt addig is tudta kivel él és hol, de azt nem milyen a viszonyuk! Adott egy időpontot és helyet. Tartsam titokban, menjek el és folytatjuk, mert van egy ötlete.

Elmentem a titkos meetingre. Az egyik teokratikus épület kistermében ültünk össze és a korábban felkeresett fővigyázó vezette az eligazítást. Titkos feladatot kaptunk, a magyar JT-ellenes internet felderítését. Kik voltak még ott? Sok szolgalelkű vamzer, pár magát okosnak gondoló vadbarom és néhány panaszkodó, búvalb@szott ember, amilyen én is voltam. Azt mondták a képességeink képesítenek erre a feladatra. Még bibliai példát is kaptunk a Héber Iratokból, megerősítve a saját fontosságunkat! Nem akarom a példákat leírni, mert bullshit, de magunkat a Józsué-projekt felderítőinek neveztük.

Akkor még elhittem! Komolyan! Majd részese lehetek a szervezet megtisztításának és a megfelelő válaszcsapás kidolgozásának! Adok dátumot is, 2010-ben járunk.

Ahogyan a Biblia mondja Ninivéről, sok ott a barom, ezt tapasztaltam az Interneten is. Kapásból össze tudtam szedni közel 300 email-címet innen-onnan, amit akkor elérhető fórumokon használtak a Tanúkat kritizálók. A többsége freemail volt. A freemailnak meg volt egy eszement szabálya. Ha 90 napig nem lépsz be, felkötheted magad. Ezeket a címeket megpróbáltam regisztrálni és pár kivétellel mindet engedte. Ekkor ugyanezt megtettem a Tanúkat védő megszólalókkal is. Ott is siker! Az összes elérhető email felét tudtam regisztrálni! Mit értem el vele?

Lett sok email-címem. Ahogy elkezdtek rá szivárogni a levelek, jöttek sorra a nevek, címek, telefonszámok és más oldalakról az egykori regisztrációra emlékeztető üzenetek. Két hónap alatt egy olyan adatbázis került a vastag spirálfüzetembe, ami már engem is megijesztett.

Ezek alapján sok rajzot készítettem, azokból felismerhető lett ki kivel van kapcsolatban és minden más is, amire senki sem gondolt volna!

A többi titkos megbízott nem nagyon jutott túl a trollkodáson és a netes provokációkon. Nem egy, nem kettő az email-címeimet is felkereste és elég ügyetlen, átlátszó üzeneteket írtak. Gondoltam, mennyire jó lenne bebiztosítani magam, ezért felvettem a címzettek nevében velük a kapcsolatot és olyan információkat terjesztettem szét köztük, amivel hosszú hónapokra tévútra küldtem őket. Azt jelentették amit én írtam nekik és a minimális ellenőrzést sem voltak képesek végrehajtani. Amit tehát leírtak, az sz@rt sem ért.

Mondjak egy példát? Ismert városi vén kiközösítésre került. Egy dolog az officiális verzió, a valóság pedig a biszexualitása, amit nem tudott megfékezni. A kiközösítése előtti időben csak az nem dugta meg őt, aki nem akarta. Az ő 2001-ben elhagyott címét újra tudtam nyitni 2010-ben. Amikor megkerestek, küldtem is a meghívást a szexbuliba. ’Mi, exek, szexbulit tartunk, ahol minden exes férfi azt tehet a vendéglátó nőkkel, amit csak akar’. Az egyik belvárosi klubban egy pornófilmes cég leforgatott egy ilyen jelenetet és pár perces bemutatókat raktak ki az oldalukra. Azt letöltöttem, csatoltam az emailekhez, mintha az utolsó partikon készült volna. Mindenki lejelentette a főgóré szexestjét és ez hónapokig téma volt.

Az egyik mini-Józsué el is akart titokban menni, mert még soha nem szopta le őt senki. Kifizette a beugrót és nagyon meglepődött. Miért? Mert a bulikat nem az exes főgóré szervezte! Mert nem voltak ott extanúk! Mert élvezte! Aztán írt egy felháborodott emailt. Szerinte átvertem, nem érti az okát. Adni akarta az ártatlan naivat. Ő sem merte leleplezni a videó igazi forrását.

Amíg mások az ilyen útvesztőimmel voltak elfoglalva, addig dolgoztam. Több angol anyanyelvűnek kinéző nicket is legyártottam és angol nyelvű fórumokon, valamint zárt csoportokban kezdtem helyzetbe hozni a nickneveket. Nem volt nehéz észrevennem, hogy a netes JT-ellenes emberek egy része ott szervezkedik és informálódik. Ez annyira jól sikerült, hogy az egyik legtöbbre tartott extanús információs rendszerbe is bekerültem. Az egyik ilyen magyar ex gyanakvását elaltatandó, minden nekem írt üzenetére adott válaszomban kijavítottam az angolját. Így eszébe sem jutott gyanakodnia rám mint honfitársra és végképp nem gondolt JT-nek sem. Újabb sok pipa és dicséret nekem!

2010 őszén újabb meeting volt a teokratikus épületben. A létszám csökkent, mivel a Józsué-projekt ellenére nőtt a magyar nyelvű netes tevékenység. Mindenkit óvatosan kigolyóztak, aki nem hozta a szintet. A szintet pedig akaratlanul is én diktáltam, mert megvezettem a hamis információkkal a többséget. Nem írom le hányan maradtunk, mert nem akarok velük kitolni.

Elmondták a górék mi érdekli őket. A felvetett kérdések többségére helyben válaszoltam is és egy a vezető hapsinál lévő laptopon tálaltam is bizonyítékokat magáról a netről. A színészeknél a vastaps az elsöprő siker, itt a mély csend jelezte ugyanazt. Talán a szívdobogásokat is hallani lehetett a teremben!

A meeting másnapján újra megkerestek és egyedüli meghívottként ültem egy Kálvin térhez közeli utcácska egyik konyhájában. Komolyabb pénzt ajánlottak fel a ténykedésem folytatásáért! Elfogadtam? Hát persze! Mentségemre szolgáljon, hittem a szervezet megtisztításának a lehetőségében!

A bejegyzés trackback címe:

http://antigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr4312700165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Marci kérdez · http://marcikerdez.blog.hu/ 2017.07.30. 19:21:44

Szia Lau.
Végre ismét valami. :-) Mindig szeretem olvasni az írásaidat. Egyáltalán nem átlagos sosem a tőled jövő cucc. :-D

Marci kérdez · http://marcikerdez.blog.hu/ 2017.07.30. 19:42:50

Írtam privát üzit neked, de most kapcsoltam, hogy a régieket sem kaptad meg, mert problémád volt a belépéssel. Tudnál egy olyat küldeni nekem (természetesen privátban) amin elérhető vagy?

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2017.10.06. 10:43:10

Fene tudja. Van egy szabály, amit már sokszor láttam igazolva. Ami túl hihetetlennek tűnik, az valószínűleg az is.