Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hat részben a közös múltról - 4.
2017. augusztus 01. írta: horlau

Hat részben a közös múltról - 4.

Azt hiszem eddig is bizonyítottam, hogy érdemes a f@szverést pár percre halasztani, amíg elolvasod amit a mai napra írok. Ma sem okozok csalódást, maradj velem pár percre és olvasd el a két fordulatról írt szösszenetemet!

4. Két fordulat két év alatt

4/1 2013 nyara, az első fordulat

A Józsué-projekt a teljes megdicsőülés felé haladt. Az extanúk jelentős része és a zászlóshajójuknak kikiáltott blog olyannyira összeolvadt a nyers indulatokra építő szélsőjobboldallal, amit a szervezeti meghízott sem mert volna elhinni egy évvel azelőtt!

A társaim is elégedettek lehettek, mert bár nem tudtak olyan információkat szállítani, amit én, a trollkodásuk és finomabb terelgetésük minden várakozást meghaladóan sikeres volt. Olyat kellett csak ébresztgetni sokakban, ami egyébként is bennük volt. A fővigyázó a soros összejövetelen bejelentette mennyire fontos háborúban arattunk győzelmet. Igaz, el sem tudjuk képzelni mennyire fontos, de higyjük el, az.

Hazamenet mindent mérlegre tettem. Ha győztünk, akkor a főhivatali kiszivárogtató miért volt Magyarországra kijelölve? Hogyan tündökölhet még teljes dicsőségében a szervezet nagyjaként? Ha győztünk, miért nem váltottak le senkit? Ha győztünk, miért nem lett egyetlen bírói sem az ügyekből? Miért az a blog hallgatott el, amelyik a legtöbb kényes ügyet előhozta?

És beszéljünk már a hallgatásról is! Az egyik széljobb uszító exes blogger majdnem összehozott egy lincselési kísérletet. Nem ő egyedül, kellett hozzá egy uszító portál, pár aktív szurkoló és f@szfejkém elhitte magáról mekkora ász. Arra ugyanakkor nem gondolt, hogy kiket fog érni a fizikai erőszak és ha az megtörténik, akkor mi fog várni rá és arra az "igaz ügyre" amit képviselt.

A kis f@szfej buzgó volt, de egyet soha nem tett: nem olvasott, nem kutatott. Pedig ha megtette volna, akkor tudná, hogy a magyar közélet kicsi, olyan apró, hogy még egy tisztességes olajbotrányt vagy maffialeszámolást is csak a teljes politikai elit minden oldala, a bűnözőkkel és a rendőrséggel összefogva tudott megvalósítani. Így ha valami adatot ebbe az egész rendszerbe belevisz, az mindenhol kiköt.

Ezért nála sokkal komolyabb emberek értesültek arról mi készül Jehova Tanúi tagjai ellen. Valakik ezért egy asztalhoz ültek azzal, akik a lincselést tervelők főnökei voltak. Alkut kötöttek, mely piszkos alkunak a része volt az őellenük is dolgozó blog féléves bezárása.

A kis f@szfej figyelmét szeretném pár apró tényre felhívni, hátha megérti. Na figyelj!

  • A Magyar Gárda vezetőjének az édesapja volt a Munkásőrség parancsnoka
  • A Jobbik mára már cukisodó vezére valamikor még más vezetéknévvel élve, a nemzetáruló miniszterelnökkel egy polgári körben ült
  • Az általa annyira istenített radikális nemzetiek annyira magyarok, hogy már akkoriban is Magyarország közelgő orosz megszállását hirdették (youtube-on ma is elérhetőek az akkori előadások)
  • mivel szürkeállományból agy hiány van mindenhol, az igazi ötletelők köre egy nagyon szűk kör
  • Ennek a szűk körnek a tagjait nem ismerted és ezért b@sztál rá olyan nagyon!

Na, de térjünk vissza 2013-ra! Azonnal minden kételyemet a fővigyázó elé tártam egy négyszemköztinek ígért, de hatszemköztire sikeredett találkozón. Hozott magával egy ismeretlen vént és azt mondták: kifáradtam, gyenge lelkem van a harchoz. Ezt fűszerezték azzal, mennyire nem baj ez, mert az alapítvány forrásai kimerülőben vannak és az ősszel megszűnik a megbízatásom.

Tájékoztattam őket a tévedésükről, de csak a fővigyázó lányával kapcsolatos információkkal értem el a megmenekülésem. Amint kitesznek a projektből, az akkor működő összes nem Józsués netes ember postafiókjába megérkezik a teljes dokumentáció. Nem, nem a lánya magánélete az érdekes, hanem az édesapja törekvései annak a leplezésére! Aki ismeri az ügyet, tudja mi forgott veszélyben. Másnap már a kezemben volt a két évre terjedő hosszabbítás, minden feltétellel, amit csak szerettem volna.

Harmadik napon már új kapcsolattartó jelentkezett be. Elmondta mennyire rosszul kommunikált velem az elődje. Biztosított a megbízói kedvező értékeléséről. A feltárult információkra nézve megnyugtatott. Azok erős ütőkártyák a szervezet megtisztítása szempontjából és a megfelelő időben ki lesznek játszva. 2013 azonban nem a megfelelő idő a cselekvésre!

Eszembe jutott, hogy 2014-ben nem akar botrányt a szervezet, biztos azért óvatosak. Amint megértettem, belém bújt a kisördög! Akkor 1914 sem igaz? És ezt tudjátok? Mégis tanítjátok???

4/2- 2014, a második fordulat

Még mindig komolyan hittem a küldetésem tisztaságában. Heves vérmérsékletű és fiatal tacskó vagyok, türelmesnek kell lennem – nyugtattam magam. Csillapítgattam a kételyeim is, de egyre nehezebb lett.

Az egyik bloggerrel elkezdtem levelezni. Hosszú indoklást írhatnék miért, de nem tehetem meg. Amikor a valódi okot leírtam a blogomon, akkor a szervezet egyik bérence nagyon feldühödött és nem véletlenül, megkérték rá. Nem a blogger miatt, hanem más érintettek miatt kellett ezt tennie. Amikor pedig azt írom "a szervezet bérence", akkor nem csúfolódom. Én is az voltam!

A levelezés ártatlan kételkedéssel indult el, majd elkezdtem utalgatni az élete olyan részleteire, amit ő soha nem írt le a blogjában. Ő a mai napig leplez magával kapcsolatban egy nem éppen lényegtelen tényt, a médiában való feltűnéseit. Elhitettem vele mennyire nagy rajongója vagyok. Onnan kezdve személyesebb lett a kapcsolatunk, meglehetősen meleg szívűvé vált a levelezésünk. Nem volt nehéz, mert a médiában sem heteroszexuális személyként jelent meg, így könnyen elhitte a kapcsolatunk ilyesforma alakulását. Mindez elvezetett a személyes találkozásig.

Mialatt ezt tettem, végig hittem a Józsué-projektben. A magánakciómat csak annak a kiegészítésének gondoltam, hátha magasabb körökbe láthatok bele és megértem a hosszú várakozás indokait.

Az első találkozás nem Magyarországon történt. Éppen egy extanús csúcsértekezlet zajlott abban a városban. Amíg a blogger nem ért rá velem foglalkozni, kaptam egy kísérőt. Mind a kísérőm, mind a bloggertől kapott szállásom császári volt, mely célzást csak kevesen értettek meg. Nagyon kellemes sétát tettem a mellém kirendelt kísérőmmel annak a városnak a nagyon szép részein. Amikor elmentünk a szállásra, nem győztem magamhoz térni a meglepetésektől!

Már este volt, amikor a második találkozásunk megtörtént. Volt ugyan korábban egy-két udvarlóm korábban, de soha annyira romantikus hangulatú vacsorára még nem hívott meg senki! Igaz, egy ellenséges extanú és egy nő volt az, akitől mindezt megkaptam, de hosszú percekre kénytelen voltam félretenni ezt, mert ez tényleg olyan volt, amit csodálatosnak és elbűvölőnek lehet leírni. Korábban is használtam ezt a két jelzőt, de akkor és ott tényleg illett mindenre.

A vacsora utáni hosszú beszélgetés nekem nagyon nehéz volt. Még a sok jó és kellemes élmény hatása alatt voltam és nem volt szívem feltárni az igazságot. Minden nő vágyik a varázslatra, ez nekem most ott volt és mindezt össze kellett törnöm!

Kemény hitpróbának tartottam az egészet, így végül előálltam az igazság egy részletével. A teljes igazság nem ment, mert az élet legnagyobb igazságtalanságának tartottam ami akkor és ott volt! Mindaz, amire mindig is vágytam, ott volt a lábam előtt, de egy ellenséges extanú és egyben egy nő kezéből! Nekem miért nem járhat ki semennyi boldogság? Miért csak a szenvedés poharát ihatom ki? Miért csak állandó harcból és önmegtagadásból áll az életem?

Budapestre térve kapcsolatba léptem az alapítvány vezetőjével. Az intimebb részleteket elhallgattam előle, ezért előremenekülést javasolt. Így indult el ez a blog. Lassan elkezdett helyreállni a hitem, de az akkor kimutatott agresszióm már a kételyeimnek is szólt.

Nézz be holnap is, mert a folytatásban lesz majd pár meglepetés!

A bejegyzés trackback címe:

http://antigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr8612700215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.