Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hat részben a közös múltról - 5.
2017. augusztus 02. írta: horlau

Hat részben a közös múltról - 5.

Többen észrevették mennyivel visszafogottabb lettem a 4. rész megírása közben. Igen, így van. Nagyon megrázta a lelkemet az akkori időszak és az is, amiről ma írok nektek.

5. Két tűz között

A blogon való megszólalásom olyasmit indított el, amibe addig nem láttam bele. Azt akkor még senki sem látta át mennyi email-fiókot kezelek. E miatt felülnézetből láttam ami körülöttem történik! Ez hasznos volt, mert segített higgadtnak maradnom, ami az alaptermészetemet tekintve, óriási nagy dolog!

Volt például olyan jelenet, amikor az utcán megszólított és értelmes beszélgetésre invitált két férfi, a leleplezett blogger védelmében! Nem kívánom senkinek azt a pillanatot, amikor így megszólítják az embert. Sokat segített amikor az email-fiókokban és a megfelelő zárt csoportokban láthattam ezt az egészet a védelmezők oldaláról. Nagyon hamar megtudtam mi a céljuk! Túl veszélyesnek ítéltek, ezért át akartak állítani!

A blogom elindítása a szervezeti bérenceket is meglepte. Némelyikük elfelejtette az utasításokat követni és többet tett, mint amire felhatalmazása volt. Akik tudták ki vagyok, mert a meetingekről ismertek személyesen, a leghevesebbek közé tartoztak. Féltették a kis jövedelmüket, mert nem tudták, hogy már megkaptam a selyemzsinórt 2015 őszére. Le akartak nyomni, hülyét akartak belőlem csinálni!

Nem volt nehéz belőlem hülyét csinálni, mert alapjában véve az vagyok! A 2014 őszén kialakult helyzet sem segített ezen, tovább súlyosbította az állapotom. A hülyébbnél is hülyébb döntéseket hoztam! Valahogy helyre kellett hoznom.

Először békét kötöttem ezzel a bizonyos bloggerrel. Tudtam milyen szándékaik vannak velem és jól esett az a szeretet, amit az első személyes találkozáskor kaptam tőle. A békekötés kissé agresszív módon ment végbe. Sok fenyegetőnek tűnő lépést tettem és az egyik lépést ezek közül kissé elrontottam. Végül egy kis atrocitás és egy óra pihenés, nyugtatgatás után, újra elkezdtünk beszélgetni és tényleg békét kötöttünk.

Novemberben az alapítványi bértrollok a véremet akarták inni reggelire, ezért összehívtak egy rendkívüli tort. A kapcsolattartó kérésére az összejövetel kezdete előtt 60 perccel érkeztem meg, a körzetfelvigyázói lakosztályon voltam rejtegetve és a vezérf@szival sétáltam be a kisterembe.

Látszólag mindenki lenyugodott, de érdekes módon egyre több csoportból kitiltották az egyik nickemet. Nem gond, másik öttel bent maradtam. Elkezdtek ott támadni, ahol lehetett. Az egyik zárt csoportban három nickkem kitiltása után elhangzott egy fontos információ. 2015 őszén lejár a védelmem és a különleges státuszom, onnan kezdve fel lehet nyomni egy bíróin is. Tudták majd közülük lesz valaki az utódom, így elkezdtek egymással versengeni. Már nem is az én vérem itták onnan kezdve reggelente, hanem egymásét!

Azt viszont nem felejtettem el, mennyire jó célt szolgált a Józsué-projekt. A konkrét lépések azonban annyi év után is hiányoztak! Elmentem ezért az egyik körzetfelvigyázóhoz beszélgetni. Nyitott volt felém, mert szerette a fiatal lányokat és ő maga sem volt éppenséggel olyan idős. Amikor beszámoltam neki a Józsué-projektről, leesett az álla! Semmit sem tudott róla! Elkezdett kérdezősködni és pár hét múlva jelezte, a Józsué-projekt nem szervezeti elrendezés!

Akkor már két állásom is volt. Egy igazi, független munkahelyem is volt, mellette az alapítványi iroda. Gondoltam nem baj, ha veszítek, hiszen van egy jól fizető állásom is, a minimálbér és a bőséges költségkeret már nem kell. Ezért kikértem az alapítvány papírjait. Irodavezetőként megtehettem. Csupa magánszemély, de teljesen véletlenül mind Jehova Tanúja és egyben vén! Most sem tudom mennyire mondott igazat ez a körzetfelvigyázó. Hihető a magánszemélyek bosszúhadjárata is, már csak azért is, mert a bizalmam száz százalékos a körzetfelvigyázó felé. Tudom miken ment keresztül és mit él meg most is, nem hazudott volna nekem.

Ezzel együtt elkezdtem az extanúk hátterét is bolygatni. Rájöttem melyik civil szervezet környékén kell őket keresni. Elmentem a programjaikra is és szimpatikus volt minden, amit ott láttam.

A szervezeti bérenctársaim részéről jövő ellenségeskedés és annak a bizonyos extanúnak a magyarországi és egyéb háttere egyszerre ért el hozzám. Az egyik tele volt versengéssel és gyűlölettel, a másik elfogadást és szeretetet sugárzott. Ráadásul az extanúk a hit nélkül adták nekem mindezt, a gyűlölködést pedig a hit nevében tolták az arcomba. Újabb hitpróba? Úgy éreztem, igen, az.

Ha holnap is benézel, megismerheted a dobbantásom történetét. Ha jól illeszted össze az itt-ott elszórt mozaikokat, akkor megtudhatod azt is, ki lett az utódom!

A bejegyzés trackback címe:

http://antigabi.blog.hu/api/trackback/id/tr8312700317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.